Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Χτυπούσε ο συναγερμός κι αυτοί ήταν μέσα» – Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι

Θεσσαλονίκη: «Χτυπούσε ο συναγερμός κι αυτοί ήταν μέσα» – Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διάρκειας 1:06 καταγράφονται δύο άτομα, τα οποία τρέχουν μακριά από το σπίτι, που ήταν ο στόχος της διάρρηξης στη Θεσσαλονίκη.

Αυτοί οι δύο πιθανώς είναι οι τσιλιαδόροι, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα διακρίνονται και άλλοι δύο άντρες, οι οποίοι και εκείνοι τρέχουν μακριά από το σημείο. Όλα συνέβησαν όπως λέει στο newsit.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στις 3 Μαρτίου, στις 9 παρά πέντε το βράδυ.

«Ήταν δύο τύποι που έκοβαν βόλτα πέρα δώθε, μετά ο ένας χτυπάει δύο φορές το κουδούνι και περιμένει και ξαφνικά αρχίζει να κλωτσάει την πόρτα, τέσσερις φορές πολύ δυνατά. Αυτός από τις κάμερες φαινόταν ότι μιλάει στο κινητό. Φαίνεται αυτοί οι δύο να φεύγουν και από μία άλλη κάμερα φαίνεται ένα ζευγάρι να τρέχει. Είχαν τσιλιαδόρους που τους ειδοποίησαν», τονίζει η ίδια στο newsit.gr.

Το ευτυχές ήταν ότι η ιδιοκτήτρια ήταν στο μαγαζί, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι της και έτσι κατάφερε να ακούσει τον συναγερμό.

 

«Πρόλαβαν και ανέβηκαν στον 2ο όροφο, δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο, τα άδειασαν βέβαια, πήραν ακόμα και φο μπιζού. Ένα καλό ρολόι, μία καλή σφυρίχτρα γιατί είμαι γυμνάστρια και ένα ματάκι. Δεν είχα πράγματα αξίας. Χτυπούσε ο συναγερμός και αυτοί ήταν μέσα.

Το μαγαζί μου είναι δίπλα και τους άκουσα. Το κατάλαβαν ότι τον άκουσα, γιατί με είδαν να πλησιάζω. Τρόμαξα, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα» καταλήγει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έπεσε την περασμένη εβδομάδα θύμα διάρρηξης στη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις