Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θετική στον κορονοϊό δασκάλα σε σχολεία Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

σχολεία

Εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολεία του δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και η οποία στο τέλος Φεβρουαρίου είχε βρεθεί στην Ιταλία, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Η δασκάλα, μόλις βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενημέρωσε η ίδια τόσο το δήμο όσο και τον ΕΟΔΥ. Αποφάσισε να κάνει την εξέταση για τον κορονοϊό με δική της πρωτοβουλία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, παρ’ ότι δεν είχε εμφανίσει κανένα σύμπτωμα.

Είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ιταλία στις 24 Φεβρουαρίου. Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, η εκπαιδευτικός ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου που διδάσκει για το ταξίδι της και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και ο ΕΟΔΥ.

Η απάντηση που πήρε από τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που ίσχυε τότε, ήταν πως αφού ήταν ασυμπτωματική να πάει κανονικά στη δουλειά της.  

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα, δίδασκε σε τέσσερα σχολεία του Δήμου, γι’ αυτό και έχει αρχίσει η ιχνηλάτιση σε αυτά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις