Ελλάδα

Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος στην Εθνική Λυρική Σκηνή – Έκλεισαν οι εγκαταστάσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανακοίνωσή της η Εθνική Λυρική Σκηνή, αναφέρει ότι την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, μετά τη διενέργεια σχετικού τεστ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, η Εθνική Λυρική Σκηνή προχώρησε σε απολύμανση των εγκαταστάσεών της, σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ Α.Ε., ενώ δόθηκε οδηγία σε όλους τους εργαζομένους να επιστρέψουν στη δουλειά τους στις 25 Μαΐου, καθώς οι εγκαταστάσεις της ΕΛΣ θα παραμείνουν κλειστές.

Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ειδοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παραμένει σε ανοιχτή επικοινωνία με τις Αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υγεία και καύσωνας: 8 χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των καρδιοπαθών κατά τη διάρκεια της ζέστης
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο καύσωνας και η ατμοσφαιρική ρύπανση αποτελούν πραγματικούς, μετρήσιμους παράγοντες κινδύνου για την καρδιαγγειακή υγεία
Senior man suffering from heat stroke outdoors
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 21 περιοχές - Οριοθετημένη η φωτιά στην Κω, χωρίς ενεργό μέτωπο στο Ρέθυμνο
Συνολικά 53 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο, ενώ τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις που συνδέονται με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
φωτιά