Ελλάδα

Θετικός στον κορονοϊό ο αρχηγός ΓΕΝ – «Χάνει» τις… Belharra

Το τεστ που έκανε ο αρχηγός ΓΕΝ, Στυλιανός Πετράκης, λίγο πριν ταξιδέψει στη Γαλλία μαζί με τον υπουργό Άμυνας, βγήκε θετικό στον κορονοϊό. Κι έτσι θα… χάσει την επίσκεψη στο ναυπηγείο όπου κατασκευάζονται οι φρεγάτες Belharra.

Ο αρχηγός ΓΕΝ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο πλαίσιο τακτικού προληπτικού ελέγχου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (12.01.2022) από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Ο αρχηγός ΓΕΝ έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ενώ παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Στυλιανός Πετράκης, σύμφωνα με το OnAlert.gr, επρόκειτο να ταξιδέψει στη Γαλλία, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την προγραμματισμένη επίσκεψη στα ναυπηγεία της «Naval Group», όπου κατασκευάζονται οι φρεγάτες Belharra, ύστερα από πρόσκληση της Γαλλίδας υπουργού Άμυνας Φλοράνς Παρλί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Σφοδρές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία Byron – Άνεμοι αγγίζουν τα 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 15 και στη Θράκη τους 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου
ΚΑΙΡΌς
Η κακοκαιρία Byron «σφυροκοπά» την χώρα: Πως θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, μαζικά μηνύματα από το 112
Στο έλεος της κακοκαιρίας ολόκληρη η χώρα με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια - Συστάσεις για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
7