Ελλάδα

Θήβα: Οδηγός ετοιμαζόταν να πληρώσει τα διόδια και το αυτοκίνητό του άρπαξε φωτιά

Στις φλόγες τυλίχθηκε και μέρος του ταμείου των διοδίων στη Θήβα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (20.01.2025) στα διόδια της Θήβας, όταν αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες, τη στιγμή που ο οδηγός ετοιμαζόταν να πληρώσει τα διόδια στη Θήβας που βρίσκονται στο 93ο χλμ Αθηνών – Λαμίας.

Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και έτσι προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα αλλά και σε τμήμα του ταμείου των διοδίων χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

fotia diodiaΣτο σημείο έσπευσαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα οι οποίοι έσβησαν την φωτιά και διέκοψαν προσωρινά την κυκλοφορία από το σημείο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η εντυπωσιακή άφιξη του Νικόλαου Ντε Γκρες στη Λήμνο - Έφτασε με φουσκωτό ομάδας εθελοντών
Η παρουσία του Νικόλαου Ντε Γκρες και άλλων εθελοντών της αποστολής εντάσσεται σε συντονισμένες δράσεις που προσφέρουν υπηρεσίες και στήριξη στους κατοίκους ακριτικών περιοχών
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες στη Λήμνο
Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο - «Έχει ψυχικό υπόβαθρο και χρήζει βοήθειας»
Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας εκτίμησε πως ο 89χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
9