Ελλάδα

Θηβών: Βίντεο ντοκουμέντα από την τρελή πορεία του φορτηγού που προσέκρουσε σε 7 οχήματα

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν 3 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο ντοκουμέντα από το σοβαρό τροχαίο που έγινε το πρωί της Παρασκευής (26.02.2026) στη Θηβών, στο ύψος του Αιγάλεω, φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Το τροχαίο στο Αιγάλεω σημειώθηκε νωρίς το πρωί όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του βαρύ οχήματος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. 

Όπως φαίνεται στα πλάνα, το φορτηγό περνά το αντίθετο ρεύμα της Θηβών και πέφτει με ορμή πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε 7 από αυτά.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του φορτηγού και καβαλά την νησίδα, πριν καρφωθεί πάνω στα παρκαρισμένα οχήματα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν 3 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, χωρίς να έχουν υποστεί απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα.

Το φορτηγό, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και σε μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου.

Τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα και 4 μηχανάκια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μυστήριο» με την παράνομη χορήγηση μέθης στον Γιώργο Μαζωνάκη πριν την πλασμαφαίρεση - Το μήνυμα που «έκαψε» την γιατρό
«Άστα, η γιατρός του έδωσε μέθη» έγραψε σε μήνυμα εργαζόμενη της κλινικής, την ώρα που οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Η 56χρονη κατηγορούμενη γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη
Λάρισα: Ατροφική μυοκαρδιοπάθεια είδε ο ιατροδικαστής στον 15χρονο που κατέρρευσε και πέθανε – Τι συνέβη με το ασθενοφόρο
«Τα ασθενοφόρα που ήταν πιο κοντινά στο σημείο και από τον τομέα Τεμπών - Γόννων και από τον τομέα Αγιάς, βρίσκονταν και τα δύο εκείνη την ώρα να διακομίζουν περιστατικά»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ