Ελλάδα

Θρίλερ με 74χρονη που πήγε για μπάνιο στη Βουλιαγμένη και αγνοείται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αγωνιώδεις έρευνες στη Βουλιαγμένη βρίσκονται εδώ και ώρες σε εξέλιξη, καθώς αγνοείται η τύχη μιας 74χρονης γυναίκας.

Το απόγευμα της Κυριακής (23.08.2020), το Λιμενικό ενημερώθηκε πως η 74χρονη είχε πάει, το απόγευμα, για μπάνιο στην παλιά παραλία της Βουλιαγμένης αλλά έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, δύο περιπολικών οχημάτων του Λιμενικού που αναζητούν την 74χρονη στη στεριά ενώ στις έρευνες συνέδραμαν η Ελληνική ομάδα διάσωσης καθώς και ιδιώτες δύτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτές και στελέχη του Οργανισμού ενώπιον των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για τις παράνομες επιδοτήσεις
Για την Παρασκευή (22.05.2026) τη σκυτάλη παίρνουν οι 11 βουλευτές, που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία και των οποίων η ασυλία ήρθη πριν από λίγες εβδομάδες από τη Βουλή
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τι δείχνει νέα ανάλυση δεδομένων για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αττικής – Κολυδάς: «Είναι ένα πρώτο επιστημονικό υπόβαθρο»
«Δεν έχουν γίνει λεπτομερείς μετρήσεις, επειδή πέρασε δεν σημαίνει ότι τελείωσε» τονίζει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, Κωνσταντίνος Συνολάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
19