Ελλάδα

Θρίλερ με ανθρώπινα οστά στον Εθνικό Κήπο!

- Τα πρώτα οστά είχαν βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο
- Οστά του ίδιου σκελετού βρέθηκαν έναν μήνα αργότερα
- Πώς συνδέεται η υπόθεση με άνδρα που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2015
 

Θρίλερ στον Εθνικό Κήπο με ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν και πιθανότατα ανήκουν σε άτομο, γεννημένο στην Αλβανία.

Τα πρώτα οστά είχαν βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο, σε παρτέρι μέσα στον Εθνικό Κήπο και μάλιστα ήταν σε κοινή θέα. Ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι δεν φέρουν προθανάτια τραύματα, αλλά υπάρχουν σημάδια από σαρκοφάγα ζώα, μεταθανάτια.

Τον Φεβρουάριο, βρέθηκαν παρόμοια οστά του ίδιο σκελετού και η αστυνομία εκτιμά ότι ανήκουν σε άτομο γεννημένο στην Αλβανία, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί τον Σεπτέμβριο του 2015, στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Το καλοκαίρι του 2015, το άτομο αυτό εργαζόταν σε μαγαζί στη Σαντορίνη, μέχρι που άρχισε να λέει στους εργοδότες του ότι παρακολουθούσαν τον ίδιο και το κινητό του, αφήνοντας μάλιστα και υπόνοιες πως τον παρακολουθούσαν… εξωγήινοι!
Οι εργοδότες αποφάσισαν να του αλλάξουν σπίτι, όπως και έγινε, αλλά εκείνος επέμενε να λέει και στη νέα ιδιοκτήτρια πως τον παρακολουθούσαν και υπήρχαν παρεμβολές στο κινητό του.
Έτσι, οι εργοδότες, του έδωσαν άδεια για 10 ημέρες. Εκείνος άφησε το νησί και επέστρεψε στην Αθήνα. Στις 31 Σεπτεμβρίου 2015, βρέθηκαν η ταυτότητα και το διαβατήριό του μέσα στον Εθνικό Κήπο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Dj, σερβιτόρος και οικοδόμος δήλωναν αγρότες - Οι δύο αρχηγοί του κυκλώματος με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Μέσω ψευδών δηλώσεων έλαβαν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ ενώ ως εγκέφαλοι του κυκλώματος φέρονται ένας 38χρονος από τα Γιαννιτσά και ένας 36χρονος από την Κρήτη
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.  Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025  (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Άφηνε τα παιδιά νηστικά και τους έκαψε τα ρούχα» λέει ο θείος του 18χρονου στα Τρίκαλα που σκότωσε τη μητέρα του
O θείος του πατέρα του 18χρονου με δάκρυα στα μάτια τονίζει ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να πηγαίνουν στη μητέρα τους και ότι το παιδί δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα
Το σπίτι που έγινε η δολοφονία στα Τρίκαλα 12