Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ με την τρίτη συνεχόμενη εξαφάνιση των 3 ανήλικων κοριτσιών από την Αγία Παρασκευή

Θρίλερ με την τρίτη συνεχόμενη εξαφάνιση των 3 ανήλικων κοριτσιών από την Αγία Παρασκευή

Μυστήριο με την εξαφάνιση για τρίτη συνεχόμενη φορά σε λίγες ημέρες των τριών ανήλικων κοριτσιών μέσα από την δομή φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 26/11/2020, για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Πρόκειται για την Πελαγία, 15 ετών, την Αμάντα 16 ετών και την Σάλη 13 ετών, για τις οποίες εκδόθηκε Missing Alert. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, οι ανήλικες εξαφανίστηκαν στις 21:30 από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος αυτή είναι η τρίτη φορά που εξαφανίζονται τα κορίτσια με τις δυο προηγούμενες να έχουν καταγραφεί στις πρώτες μέρες του μήνα.

«Τα κορίτσια έφυγαν πάλι και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους. Για μας είναι τρία κορίτσια που θέλουν βοήθεια, ώστε να μην πάθουν ζημιά μεγάλη και καταστραφούν γιατί όσες φορές και να φύγουνε εμείς θα πρέπει να τις ψάχνουμε. Αυτή είναι επίσημα τουλάχιστον η τρίτη φορά που έχουν φύγει μέσα από την δομή».

Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννόπουλο ο λόγος για τον οποίο αντιδρούν κατά αυτό τον τρόπο είναι άγνωστος και πρέπει να εξεταστεί.

«Τα παιδιά μέσα σε χώρους προστασίας έχουν την ένταση τους, κάνουν τις επαναστάσεις τους, δεν έχουν τους γονείς τους, επηρεάζονται εύκολα από τρίτους, είναι πολλοί οι λόγοι. Τα κορίτσια ζουν σε ένα ίδρυμα στην Αγία Παρασκευή. Θεωρώ ότι μ’ αυτό τον τρόπο νομίζουν ότι πάνε να βρουν την ελευθερία τους, αλλά μιλάμε για μικρά παιδιά. Είναι σίγουρο πως η μια επηρεάζει την άλλη. Τις άλλες φορές ήταν τέσσερις τώρα είναι τρεις. Την επιμέλεια στην δική τους περίπτωση την έχουν άλλοι, που σημαίνει ότι εμείς ως “Χαμόγελου του παιδιού” δεν έχουμε την αρμοδιότητα σ αυτό το πήγαινε – έλα τους, να τις ρωτήσουμε το παραμικρό».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε αμέσως μετά την εξαφάνιση τους το “Χαμόγελο του Παιδιού” τα κορίτσια συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις