Ελλάδα

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη! Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι του αφού έφυγε από το Δρομοκαΐτειο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο άνδρας στη Νέα Σμύρνη είχε απασχολήσει και πριν λίγο καιρό την αστυνομία όταν είχε κλειδωθεί μέσα στο σπίτι τους και κρατούσε όμηρο τον πατέρα τους, απειλώντας πως θα τον σφάξει με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

Η ομηρεία τότε στη Νέα Σμύρνη είχε λήξει αναίμακτα καθώς ο 35χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο, απ’ όπου έφυγε σήμερα.

Ο άνδρας έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη και απειλεί πως θα αυτοκτονήσει, με την αστυνομία να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον μεταπείσει, ενώ αναμένονται υπάλληλοι από το ψυχολογικό ίδρυμα ώστε να τον μεταφέρουν και πάλι εκεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 52χρονος ήταν έμπειρος οδηγός, δεν ξέρουμε πως έγινε το τροχαίο» λέει φίλος του πατέρα που σκοτώθηκε με τον γιο του στην Πάτρα
Ο 17χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο από την σύγκρουση, ενώ ο 52χρονός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή
Πάτρα