Ελλάδα

Θρίλερ στην Κυψέλη με εξαφάνιση 16χρονης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη κινητοποίηση στην Κυψέλη για να εντοπιστεί η 16χρονη Χανά με καταγωγή από το Κουβέιτ. Επείγον σήμα για την εξαφάνιση της ανήλικης εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα ίχνη της 16χρονης Χανά χάθηκαν στην Κυψέλη στις 11 Ιανουαρίου 2021. Η Χανά (ον.) Αλ Ταμίμι (επ.) έχει ύψος 1.75 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη – ροζ μπούργκα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν Εισαγγελικής εντολής και επιθυμίας των γονιών της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάκης Γαβαλάς: «Η κόντρα με τον Νίκο Καρβέλα έγινε γιατί η Άννα Βίσση ήθελε να κάνει χατίρια στις καινούργιες της παρέες»
«Οι καινούργιες παρέες πρέπει να συμπορευτούν με το παρελθόν της Άννας Βίσση, το οποίο ήταν υπέροχο και κανένας δεν θέλει να το καταπιεί ένας αγωγός καινούργιου φωταερίου» τονίζει ο Λάκης Γαβαλάς
Λάκης Γαβαλάς-Άννα Βίσση
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση σε απόλυτο πόλεμο: Εκείνος θα αποφασίζει ποιός θα ερμηνεύει τα τραγούδια του
Όλη η ανακοίνωση της δικηγόρου του Νίκου Καρβέλα, Αρχοντουλας Παπαπαναγιωτου - «Ο Νίκος Καρβέλας θα διαχειρίζεται και θα ασκεί τα απόλυτα δικαιώματά του επί των συνόλου των τραγουδιών του σε σχέση με την δημόσια εκτέλεσή τους με ζωντανή ερμηνεία»
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση σε απόλυτο πόλεμο: Εκείνος θα αποφασίζει ποιός θα ερμηνεύει τα τραγούδια του
32