Ελλάδα

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στη θάλασσα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο Παλαιό Φάληρο, όταν μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα κοντά στη Δημοτική Πινακοθήκη. 

Η γυναίκα, που εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, είχε λευκά μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 75 ετών και ύψους περίπου 1,65 μ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φορούσε μπλε παντελόνι και μαύρη μπλούζα, ενώ κοντά στη σορό βρέθηκαν ένα αμάνικο μπουφάν μαύρου χρώματος, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πουγκί που περιείχε είκοσι πέντε ευρώ και ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια.

Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αργολίδα: Πυροβόλησε συγγενή του με καραμπίνα στο πρόσωπο για κτηματικές διαφορές – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και της μάχης των γιατρών να σώσουν την όρασή του, ο 49χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας
Ο δράστης της επίθεσης με τον γιο του στα δικαστήρια
Συγκλονίζει ο αδελφός των 2 Αμερικανών που σκοτώθηκαν στην έκρηξη στην Πλάκα - «Έχασα τη μισή μου οικογένεια, είπα "θεέ μου σε μισώ"»
Τις ώρες που ακολούθησαν την έκρηξη στην πολυκατοικία της Πλάκας αλλά και το -γεμάτο αγωνία- ταξίδι του στην Αθήνα, περιγράφει με τον...
Οι τουρίστες που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη στην Πλάκα