Ελλάδα

Θρίλερ στον Κόκκινο Μύλο με σορό άνδρα μέσα σε ρέμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα θρίλερ εξελίσσεται από το πρωί της Τρίτης στον Κόκκινο Μύλο, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε ρέμα.

Πρόκειται για Έλληνα, περίπου 60 ετών κάτοικο της περιοχής η σορός του οποίου ήταν σε ρέμα κοντά στο νεκροταφείο.

Η αστυνομία που έχει αναλάβει την υπόθεση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Σπίρτζης κατέθεσε αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των υποκλοπών από το αρχείο και εξαίρεση του Κωνσταντίνου Τζαβέλλα
Το δεύτερο αίτημα και με το οποίο ζητείται η εξαίρεση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, από το χειρισμό της υπόθεσης, καθώς κατά τον κ. Σπίρτζη «είναι άμεσα εμπλεκόμενος με την υπόθεση»
O Χρήστος Σπίρτζης
«Έλεγα πάρτε του αυτό το πατίνι, θα χτυπήσει και θα τρέχουμε» λέει η γιαγιά του 12χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο
«Ο πατέρας του τού είχε πάρει κράνος και όλα τα απαραίτητα. Άλλες φορές τα φορούσε και άλλες όχι. Τώρα όλοι είναι στο νοσοκομείο κι εγώ περιμένω να μου πουν πώς είναι»
Ατύχημα με πατίνι στον Ασπρόπυργο