Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Θρίλερ στον Πειραιά: Βρήκαν 5χρονο κορίτσι στη θάλασσα – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων

Θρίλερ στον Πειραιά: Βρήκαν 5χρονο κορίτσι στη θάλασσα – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων

Στην Εντατική του Παίδων νοσηλεύεται ένα 5χρονο κοριτσάκι, που βρέθηκε -χωρίς τις αισθήσεις του- χθες (25.05.2022) στη θάλασσα, στον Πειραιά. Άγνωστο πως κατέληξε εκεί το παιδί, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του.  

Το 5χρονο κορίτσι, που δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική, εντόπισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πλοίαρχος του «Άγιος Νεκτάριος» στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή έφτασαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου εντόπισαν και ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου νοσηλεύεται.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις