Ελλάδα

Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό πόλο ο ξαφνικός χαμός του πρώην πολίστα, Αλέξη Σταϊκόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο, στην παραλιακή, το βράδυ του Σαββάτου (05.09.2020).

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες γνωστού καφέ – μπαρ στη Βουλιαγμένη και πατέρας δύο παιδιών. 

Το τροχαίο έγινε στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεπλάκησαν 5 ΙΧ και η μηχανή του Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. 

“Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας”, έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης. 

Το δικό του “αντίο” είπε και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης. “Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος”.

Πηγή: notia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα