Ελλάδα

Θρησκευτικά: Εκτός ύλης με απαίτηση της Εκκλησίας, Ασιμος, Ριάνα, Σαββόπουλος

Στο πυρ το εξώτερον στέλνει η Εκκλησία με τις ευλογίες της κυβέρνησης τον Διονύση Σαββόπουλο, το Νικόλα Ασιμο, την Ριάνα αλλά και μια γελιογραφία του Economist αλλά και η γιόγκα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, των Νέων, ο Μητροπολίτης Ύδρας, Εφραίμ, που συμμετείχε στην επιτροπή διαλόγου της Εκκλησίας με την Πολιτεία ανακοίνωσε στην Ιεραρχία ότι ζήτησε και έγινε δεκτό να φύγει το τραγούδι της Ριάνα, Umbrella από το βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό των Θρησκευτικών της Α Λυκείου.

Επίσης, απαιτήθηκε να μείνουν εκτός ύλης οι στίχοι του τραγουδιού του Νικόλα Άσιμου «Ο Μπαγάσας» αλλά και η «Συννεφούλα» του Διονύση Σαββόπουλου.

Αφαιρέθηκε επίσης από την ύλη του Λυκείου και από το εκπαιδευτικό υλικό μια γελοιογραφία του Economist για τους θρησκευτικούς πολέμους. Επίσης, η Εκκλησία ζήτησε στην Α Γυμνασίου να δηλωθεί με σαφήνεια στους μαθητές ότι η γιόγκα δεν είναι γυμναστική αλλά θρησκευτική πρακτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12