Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θύμα απάτης ο Youtuber Χρήστος Κόγιας – Πώς του απέσπασαν 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Θύμα απάτης ο Youtuber Χρήστος Κόγιας – Πώς του απέσπασαν 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός Youtuber, Χρήστος Κόγιας, καθώς άγνωστοι κατόρθωσαν να του αποσπάσουν 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Χρήστος Κόγιας γνωστοποίησε ο ίδιος την μεγάλη περιπέτειά του μέσα από βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ενώ ο γνωστός Youtuber περιέγραψε και τον τρόπο που οι άγνωστοι επιτήδειοι έστησαν την απάτη εναντίον του και του πήραν τα 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο γνωστός Youtuber μίλησε σήμερα (18.4.2023) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Ο Χρήστος Κόγιας περιέγραψε το πως την… πάτησε από τους αγνώστους και έπεσε θύμα απάτης.

Ο Youtuber τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να παραγγείλει μια κάρτα για κάνει συναλλαγές με κρυπτονομίσματα.

@chriskogias

Καλο πασχα

♬ original sound – kogiasxristos

 

«Είχα παραγγείλει μία κάρτα, για να μπορέσω να κάνω συναλλαγές με ένα εικονικό πορτοφόλι που έχω με κρυπτονομίσματα. Προς υπεράσπισή μου, συνήθως δεν πέφτω θύμα τέτοιων μηνυμάτων όμως λόγω του ότι είχα κάνει μία παραγγελία την προηγούμενη μέρα μου ήρθε ένα μήνυμα», είπε αρχικά ο Youtuber, ο οποίος μπήκε στο λινκ και έδωσε τα στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού.

Και συνέχισε: «Έκαναν δύο συναλλαγές σε εταιρία στο Ντουμπάι. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, μπλόκαρα τους λογαριασμούς, ευτυχώς δεν μου «τράβηξαν» κάτι παραπάνω».

 

«Μου έστειλαν χθες ένα screenshot, ότι οι συγκεκριμένοι τράβηξαν έως και 2 εκατομμύρια ευρώ. Δικό μου λάθος που έπεσα θύμα. Όμως ό,τι άσχημο σας συμβαίνει καλό είναι να το παίρνετε θετικά. Εγώ νομίζω ότι θα μου επιστραφούν επί 10 τα λεφτά που μου πήραν», κατέληξε ο Youtuber, που έπεσε θύμα απάτης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις