Ελλάδα

Θύμα εμπρηστών ο πρώην δημάρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς – Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του

Θύμα εμπρηστών έπεσε ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα και νυν Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα ξημερώματα της Κυριακής το τζιπ του Νίκου Χαρδαλιά που ήταν στη οδό Σουλιωτών στο Βύρωνα έγινε στόχος εμπρηστικής ενέργειας και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η φωτιά μάλιστα επεκτάθηκε και ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή που ήταν δίπλα. Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook για την ανομία και τις καταλήψεις στα Εξάρχεια.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη της συμμορίας των βορείων προαστίων – Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και των ανήλικων «βαρόνων»
Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο συμμοριών ανηλίκων που δρούσαν ως dealers ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής προμηθεύοντας ακόμα και κοκαΐνη σε παιδιά 13 ετών σε σχολεία και παιδικές χαρές
Ανήλικοι