Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θύμισε… “Χάτσικο”! Συγκινεί ο σκύλος της 75χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Ηλιούπολη

Θύμισε… “Χάτσικο”! Συγκινεί ο σκύλος της 75χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Ηλιούπολη
Πηγή φωτογραφίας Facebook ΣΠΑΖ

Συγκινεί η ιστορία του σκύλου, ο οποίος – σαν άλλος Χάτσικο- βρισκόταν στο πλευρό της Μαρίας Σούκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Υμηττό.

Η 75χρονη αγνοούταν από το περασμένο Σάββατο (28.04.2018). Η Μαρία Σούκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης στον Υμηττό.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, είχε εκδοθεί Silver Alert. Η άτυχη Μαρία Σούκα έπασχε από βαριάς μορφής Αλτσχάιμερ.

Μαρία Σούκα

Είχε φύγει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη μαζί με τον σκύλο της, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της, σαν άλλος Χάτσικο. O τετράποδος φίλος της έμεινε πιστός μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς για τέσσερις ολόκληρες μέρες στεκόταν στο πλευρό της και αφότου η ίδια έφυγε από την ζωή, το άτυχο ζώο γάβγιζε για να τους βρουν.

Άκουσε τα γαβγίσματα και βρήκε τη Μαρία Σούκα

Την άτυχη γυναίκα βρήκε, το μεσημέρι της Τετάρτης (02.05.2018) στον Υμηττό περιπατητής. Ο άνδρας άκουσε τα γαβγίσματα του σκύλου και έτσι έφτασε στο σημείο όπου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η 75χρονη γυναίκα.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Δεν είναι γνωστό, μέχρι στιγμής, πότε πέθανε η Μαρία Σούκα.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εκτιμά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις