Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι αλλάζει ο Πάνος Ιωαννίδης στο εστιατόριό του – Τι γίνεται με τις κρατήσεις

Τι αλλάζει ο Πάνος Ιωαννίδης στο εστιατόριό του – Τι γίνεται με τις κρατήσεις

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανοίγει το εστιατόριό του την 1η Ιουνίου, αλλά ετοιμάζει πολλές αλλαγές. Δείτε τι είπε στο Live news με τον Νίκο Ευαγγελάτιο.

Ο γνωστός Έλληνας σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις προετοιμασίες για την επανεκκίνηση στο χώρο της εστίασης. Ο γνωστός σεφ μίλησε για τις αλλαγές που θα κάνει στο εστιατόριό του, προκειμένου να κρατήσει όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά παράλληλα να εξυπηρετηθούν σωστά και οι πελάτες του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε ακόμα στην οργάνωση. Είμαστε στις προετοιμασίες. Το δικό μας μαγαζί ανοίγει την 1η Ιουνίου. Αλλάζουμε μερικά δεδομένα για να είμαστε και οικονομικά καλά, θα δουλεύουμε και μεσημέρι, αλλά και 7 μέρες την εβδομάδα, ώστε να κρατήσουμε όλο το προσωπικό και να μπορεί να εξυπηρετείται και ο κόσμος»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και τη νέα πραγματικότητα, ο γνωστός σεφ τόνισε: «Υπάρχουν κρατήσεις, ο κόσμος έχει στερηθεί την έξοδο. Υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, ακόμα και στο σέρβις θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, θα έχουν γάντια και μάσκες. Οι κατάλογοι θα είναι μιας χρήσης. Περιμένουμε κάποιον ειδικό για να μας δώσει κάποιες κατευθύνσεις.

Κλείνοντας, ο Πάνος Ιωαννίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ανοίγοντας τα μαγαζιά θα λειτουργήσει θετικά στο ζήτημα του συνωστισμού, καθώς «η κίνηση του κόσμου θα είναι ελεγχόμενη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις