Ελλάδα

Τι αλλάζει στην ηλεκτρονική εγγραφή των νέων φοιτητών

Τροποποιήθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή των εγγραφών των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πλέον, δεν απαιτείται η εισαγωγή κωδικού PIN, που αποστέλλονταν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το οποίο δήλωναν οι νέοι φοιτητές στη φόρμα των προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, κατά τη διαδικασία παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στην αποστολή του κωδικού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν οι φοιτητές στο επόμενο βήμα και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Όσον αφορά τον αριθμό των επιτυχόντων που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική εγγραφή τις τρεις μέρες που «άνοιξε» το σύστημα, αυτός ανέρχεται στις 41.654. Καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών είναι η 12η Σεπτεμβρίου. Επισημαίνεται ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής των επιτυχόντων δεν απαιτείται αποστολή δικαιολογητικών παρά μόνο η ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που φέρει, μετά την υποβολή της, αριθμό πρωτοκόλλου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη και Ευρώτας
Η Πολιτική Προστασία επεκτείνει τα μέτρα έκτακτης ανάγκης σε Αττική, Πελοπόννησο και Ανατολική Ελλάδα – Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν έως αργά το απόγευμα σε Θεσσαλία και Μακεδονία
Η καταιγίδα Byron συνεχίζει να πλήττει την Ελλάδα
Εικόνες απόλυτης καταστροφής μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα στη Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας Byron
Η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου έχει διακοπεί ενώ, έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης επειδή οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν καλυφθεί από νερά
Ο φουσκωμένος ποταμός Ενιπέας 8