Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι αποκαλύπτει στο T-Live πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του μοντέλου για τη σύλληψή της

Τι αποκαλύπτει στο T-Live πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του μοντέλου για τη σύλληψή της

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται το γνωστό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από δημοφιλές reality.

Η μοντέλο συνελήφθη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή του συντρόφου της, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη, ενώ εκείνη συνελήφθη για διακίνηση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10/9, άτομο από στενό περιβάλλον της κοπέλας μίλησε τηλεφωνικά στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς έχει συμβεί: «Η κοπέλα δεν συνελήφθη με αυτή την ποσότητα, συνελήφθη ο σύντροφός της. Την ώρα που έγινε η σύλληψη εκείνη ήταν στο σπίτι της. Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Όχι για τα 7,8 κιλά που λένε και δείχνετε και το πρόσωπο. Όλοι έχουν καταλάβει στον χώρο για ποια μιλάνε.

Η ποσότητα αυτή με τα 7,8 κιλά δεν ήταν στο διαμέρισμα. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα υπήρχε μικροποσότητα, για προσωπική χρήση. Όχι της ίδιας. Εκείνη δεν είχε καμιά εμπλοκή, είχε να κάνει καθαρά με τον σύντροφό της. Δεν μένουν καταρχήν στην Νέα Σμύρνη. Έμεναν στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου. Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι ότι η σύλληψη του συντρόφου της δεν γνωρίζουμε που έγινε. Στη συνέχεια μπήκε η αστυνομία στο σπίτι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις