Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι δήλωνε ο Don Leon για την προηγούμενη σύλληψή του – «Όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη»

Τι δήλωνε ο Don Leon για την προηγούμενη σύλληψή του – «Όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη»

«Ζοριζόμουν πολύ οικονομικά και όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη». Αυτό είχε δηλώσει ο Don Leon για την προηγούμενη σύλληψή του το 2021. Ο γνωστός τράπερ είχε συλληφθεί και πάλι σε σπείρα που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε ΑΤΜ, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2023 είχε αφεθεί ελεύθερος.

«Πολλές φορές, όταν είσαι ζορισμένος οικονομικά, παίρνεις λάθος αποφάσεις. Έγινε η λάθος επιλογή, την πήραμε, υπέστην τις συνέπειες, πήρα ένα καλό μάθημα και βγήκα κερδισμένος από όλο αυτό. Ζοριζόμουν πολύ οικονομικά και όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη» είχε πει τότε χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά ο γνωστός τράπερ συνελήφθη ξανά για τη συμμετοχή του σε σπείρα, που είχε πραγματοποιήσει 10 διαρρήξεις σε ΑΤΜ με λεία 710.000 ευρώ. 

Όπως είχε σημειώσει, η σύλληψη ήρθε μια ημέρα που όλα είχαν πάει στραβά: «Ήταν μια μέρα που όλα πήγαιναν στραβά, φαινόταν από την στιγμή που ξεκινήσαμε. Μέχρι που κατέληξε όλα να πάνε στραβά, έπρεπε να μας πιάσουν και μας έπιασαν. Για κάποιες πράξεις δεν μπορείς να πεις πως δεν ήμουν εγώ, αφού ήταν φανερό πως εγώ ήμουν. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα η υπόθεση αυτή και εκκρεμεί ακόμη το δικαστήριο».

Δείτε το βίντεο με τις τότε δηλώσεις του

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις