Site icon NewsIT
19:03 Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα "καθυστερήσει" την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Λίγο αργότερα σε σχέση με προηγούμενες εκλογές (2012) οι Έληνες πολίτες θα πληροφορηθούν την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών 2014 από την Singular Logic. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, βασική αιτία είναι ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. 
Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, η πρώτη ασφαλής στατιστική εκτίμηση για τα αποτελέσματα είχαν ανακοινωθεί περίπου στις 22:15.
Φέτος όμως αυτό αναμένεται να γίνει περίπου στις 23:00, καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα συγκριτικά στοιχεία, στην εκλογική αυτή αναμέτρηση συμμετέχουν 10% περισσότεροι συνδυασμοί συγκριτικά με το 2010,ενώ λειτουργούν 10% λιγότερα εκλογικά τμήματα, και με αυτό τον τρόπο αυξάνεται και ο αριθμός των ψήφων που καταμετρούνται.
Εξακόσιοι είκοσι έξι συνδυασμοί από τους συνολικά 1.441 που παίρνουν μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι κοινοί με το 2010. 
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό από το newsit ΕΔΩ.
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
Αποτελέσματα εκλογών: Πότε θα μάθουμε τους μεγάλους νικητές
 
Εκλογές 2014: Ειδήσεις από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες
 
Που ψηφίζω – Πως ψηφίζω – Βρες το εκλογικό σου κέντρο
 
Εκλογές 2014: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν φτάσετε μπροστά στην κάλπη

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version