Ελλάδα

Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα "καθυστερήσει" την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Λίγο αργότερα σε σχέση με προηγούμενες εκλογές (2012) οι Έληνες πολίτες θα πληροφορηθούν την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών 2014 από την Singular Logic. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, βασική αιτία είναι ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. 
Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, η πρώτη ασφαλής στατιστική εκτίμηση για τα αποτελέσματα είχαν ανακοινωθεί περίπου στις 22:15.
Φέτος όμως αυτό αναμένεται να γίνει περίπου στις 23:00, καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα συγκριτικά στοιχεία, στην εκλογική αυτή αναμέτρηση συμμετέχουν 10% περισσότεροι συνδυασμοί συγκριτικά με το 2010,ενώ λειτουργούν 10% λιγότερα εκλογικά τμήματα, και με αυτό τον τρόπο αυξάνεται και ο αριθμός των ψήφων που καταμετρούνται.
Εξακόσιοι είκοσι έξι συνδυασμοί από τους συνολικά 1.441 που παίρνουν μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι κοινοί με το 2010. 
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκκληση της αδελφής της 24χρονης από τη Βέροια για πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για τον βαρύ τραυματισμό της
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, καθώς - λόγω της κατάστασης της υγείας της - δεν είναι σε θέση να μιλήσει
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛΑΣ