Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Piaggio Mymoover: Το σκούτερ που έρχεται να αλλάξει τη ζωή και τις… διανομές σας

Το Piaggio Mymoover: Το σκούτερ που έρχεται να αλλάξει τη ζωή και τις… διανομές σας

«Εγώ όταν θα μεγαλώσω, θέλω να γίνω Piaggio». Ποιος δεν θυμάται την επική διαφήμιση που έγραψε τη δική της ξεχωριστή ιστορία.

Κι αν δεν τη θυμάστε γιατί είστε μικροί, δεν παίζει να μην ξέρετε τι εστί Piaggio. Ένα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα «μηχανάκια», που κάνουν θραύση στους δρόμους ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο: γιατί είναι αξιόπιστα.

Όπου κι αν γυρίσεις το κεφάλι σου στο δρόμο, ένα Piaggio θα το δεις. Το εμπιστεύονται πολλοί, κυρίως delivery και courier. Οι άνθρωποι δηλαδή που «έτρεξαν» περισσότερο από πολλούς άλλους κατά τη διάρκεια των δυο lockdown που μας επέβαλε ο κορονοϊός.

Όταν δεν μπορούσαμε να πάμε έξω για φαγητό ή καφέ, όταν δεν μπορούσαμε να πάμε στα μαγαζιά να ψωνίζουμε. Όταν τα κάναμε όλα online και κάποιος μας έφερνε τα «καλούδια» μας στην πόρτα.

Ο κορονοϊός και τα lockdown δεν δημιούργησαν μόνο μια νέα καθημερινότητα, νέα δεδομένα και νέες συνήθειες για τους πολίτες και τις εταιρίες μεταφορών. Δημιούργησαν νέες ανάγκες, κυρίως, για τους ανθρώπους που μαζί με άλλους έγιναν ακόμη πιο σημαντικός «κρίκος» στην αλυσίδα της οικονομίας, που έπρεπε με κάθε τρόπο να κρατηθεί στη ζωή.

Οι μεταφορείς, οι delivery, ήταν επί πολλές ώρες, πολύ περισσότερο από πριν, στους δρόμους. Μετέφεραν φαγητό, καφέ, ρούχα, παπούτσια, δώρα, ό,τι μπορεί να είτε παραγγείλει ο καθένας. Και ήταν φορτωμένα όσο δεν πάει. Ήταν τόσος ο όγκος που έπρεπε να μεταφέρουν άλλωστε. Και συχνά κατά τα ψέματα, ο κίνδυνος ήταν εκεί, αφού τα συμβατικά μηχανάκια δύσκολα μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Χρειάζονταν ένα ακόμη πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο, που να μπορεί να «σηκώσει» περισσότερο όγκο πραγμάτων. Και η Piaggio αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Και κυρίως να επενδύσει στην αγορά της μεταφοράς προϊόντων.

Το όνομα αυτού: MyΜoover. Το σκούτερ της Piaggio που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων. Γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένο για παραδόσεις αγαθών, με ικανότητα φόρτωσης που αψηφά τους νόμους της φυσικής και εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια και την απόδοση. Ένα όχημα που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ειδικά για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με παραδόσεις ή διανομές.

Βάλε κι άλλο!

Το νέο σκούτερ της Piaggio μπορεί να χωρέσει και να μεταφέρει πολλά, αφού η ικανότητα φόρτωσής του είναι τεράστια. Στην πίσω σχάρα του, το MyΜoover έχει ένα κουτί χωρητικότητας 261 λίτρων και 60 κιλών βάρους. Το κουτί ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι και χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συγκράτησης με δύο ελατήρια αερίου, όπως τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων, το οποίο όμως εγγυάται ταυτόχρονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Επίσης, η μπροστινή σχάρα, έχει ικανότητα φόρτωσης είκοσι επιπλέον κιλών, ενώ η κεντρική τσάντα – διάστασης Α3 – στο εσωτερικό της ποδιάς, μπορεί να μεταφέρει άλλα 5 κιλά εμπορευμάτων.

Με λίγα λόγια, με το MyΜoover θα μπορούσατε, ας πούμε, να μεταφέρετε ένα μικρό κατάστημα εν κινήσει!

Ασφάλεια + Άνεση = MyΜoover

Η μεγάλη ικανότητα μεταφοράς φορτίου συμβαδίζει με τη σχολαστική προσοχή της Piaggio στην ασφάλεια. Αυτό επιβεβαιώνεται από την ισχύ του συστήματος πέδησης, που κατανέμεται εξίσου στους τρεις τροχούς, την παρουσία χειρόφρενου για την ασφάλιση του οχήματος ακόμη και σε κλίση, χωρίς σταντ, αλλά κυρίως από τον προηγμένο μηχανισμό κλίσης, που επιτρέπει στον οδηγό να ελιχθεί με το σκούτερ σε όλες τις συνθήκες.

Η κλίση του φορτίου είναι παράλληλη με την κλίση του οχήματος και του αναβάτη, με αποτέλεσμα το όχημα να συμπεριφέρεται σαν κλασικό δίτροχο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η ισορροπία. Το μεγάλο παρμπρίζ, το επίπεδο πάτωμα, το προστατευτικό σχήμα της ποδιάς, η θύρα USB και τα προστατευτικά για τα χέρια του οδηγού ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό και ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Stay connected

Μπορεί ένα σκούτερ να έχει «μαύρο κουτί»; Μπορεί. Και το MyΜoover έχει κι απ’ αυτό και μπορεί να είναι πάντα συνδεδεμένο.

Μέσω ενός προγράμματος ανάγνωσης που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό, είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αναγνώρισης του οδηγού και ταυτόχρονα ο αναβάτης μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος με το κέντρο επιχειρήσεων.

Ο εξοπλισμός του οχήματος με το «μαύρο κουτί» μεταφέρει δεδομένα τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο σε μία κεντρική μονάδα, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ο εντοπισμός διαδρομών και η διαχείριση των προτεραιοτήτων παράδοσης, οι οποίες τελικά επιτρέπουν την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παραδόσεων.

Σημειώστε δε ότι το «μαύρο κουτί» στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα ελέγχου σε περίπτωση ατυχήματος.

MyΜoover, η λύση

Δεδομένων των παραπάνω, ένα είναι το συμπέρασμα: το Mymoover αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για επαγγελματίες. Είναι πρακτικό και λειτουργικό, ιδανικό για παραδόσεις αγαθών σε αστικό περιβάλλον, με κορυφαίο κουτί που εγγυάται μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης.

Χάρη στους τρεις τροχούς του, τον μηχανισμό κλίσης του φορτίου και την απουσία σταντ στάθμευσης, θέτει την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τα άλλα δίτροχα και τρίκυκλα οχήματα στην αγορά. Η εξαιρετική απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα 125 κ.ε. εξασφαλίζει εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ζωηρές επιδόσεις.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Piaggio MyMoover και επικοινωνήστε με ένα σημείο πώλησης Piaggio για ένα test ride.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις