Ελλάδα

Το απίστευτο έκθεμα από το 1821 στο Μουσείο της Παλαιάς Βουλής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια επίσκεψη σε ένα μουσείο είναι πάντα ένα ταξίδι στο χρόνο, σε έναν πολιτισμό ή στην ιστορία.

Ειδικά για τη επανάσταση του 1821 στην Ελλάδα θα βρει κανείς πολλά εκθέματα, κειμήλια ακόμη και ζωγραφιές σε πολλά μουσεία της Ελλάδας.

Αυτό συμβαίνει και στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ή αλλιώς στο Μουσείο της Παλαιάς Βουλής. Εκεί υπάρχουν θησαυροί που δεν θα δεις φυσικά αλλού.

Σε αυτό λοιπόν το μουσείο στην καρδιά της Αθήνας θα θαυμάσεις πολλά εκθέματα μεταξύ των οποίων και τη στολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αλλά και μια μεγάλη συλλογή όπλων. Για παράδειγμα εκεί θα δεις το όπλο του Αθανάσιου Διάκου και άλλα καριοφίλια.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της 45χρονης στα Χανιά – Δεύτερη κατάθεση από συγγενικό πρόσωπο «κλειδί»
Οι αρχές προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 45χρονη μέχρι να χαθούν τα ίχνη της ενώ κάλεσαν να καταθέσει ξανά ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της αλλά δεν πρόκειται για τον αδερφό της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε