Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος από βροχή και… χαλασμένα φανάρια! – Που έχει προβλήματα τώρα

– «Ποτάμι» ο δρόμος στη Στρατηγού Μακρυγιάννη στο ρεύμα προς Ρέντη
– Χαλασμένο φανάρι Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, κυκλοφοριακό χάος
– Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην Αττική οδό, από Ανθούσα προς το Δαχτυλίδι
– Χαλάζι και καταρρακτώδης βροχή νωρίτερα στα νότια και τα βόρεια προάστια
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Βροχή, χαλάζι και… απεργία των  Μέσω Μαζικής Μεταφορών κάνουν εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή των Αθηναίων, που αναγκασμένοι γαρ, πήραν τα αυτοκίνητά τους και βγήκαν στους δρόμους.

Τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα προβλήμαρα προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε νωρίς το πρωί τα βόρεια και τα νότια προάστια! Στο Φάληρο, περίπου στις 09:00 το πρωί, η χαλαζόπτωση δεν επέτρεψε στους οδηγούς να δουν ακόμη και στα δυο μέτρα.

Γρήγορα, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και η κίνηση των αυτοκινήτων ήταν… ρίσκο! Μοσχάτο και Πειραιάς (γύρω από το λιμάνι) οι περιοχές όπου σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

 




Ακόμη και οι μηχανές σταμάτησαν λόγω βροχής!
ΩΡΑ 09:00 Κηφισός
ΩΡΑ 08:10 Γρηγορίου Λαμπράκη
Στις 09:00 το πρωί ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στο Φάληρο και την ευρύτερη περιοχή. Χαρακτηριστικό ότι στον Κηφισό, στο ύψος του ΙΚΕΑ, οι οδηγοί δε μπορούσαν να δουν στα δυο μέτρα!

Και όχι μόνο αυτό: στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό, το φανάρι βγήκε… off και προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος. Στη Στρατηγού Μακρυγιάννη, στο ρεύμα προς Ρέντη, ο δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι και τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να σταματήσουν δεξιά! Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο λιμάνι του Πειραιά.


08:40 Κηφισός
ΩΡΑ 08:20 Πειραιώς
Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κυκλοφορούν λόγω της 24ωρης απεργίας και οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να κυκλοφορήσουν με τα αυτοκίνητά τους. Το να κυκλοφορήσουν, βέβαια, μια κουβέντα είναι, αφού από τις 08:30 το πρωί, οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι του λεκανοπεδίου της Αττικής είναι μπλοκαρισμένοι.

Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην άνοδο της Συγγρού, στην κάθοδο της Κατεχάκη, στην Κηφισίας από το Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου, στη Μεσογείων από το ύψος του υπουργείου Άμυνας, στην Παραλιακή προς Πειραιά.
ΩΡΑ 08:30 Κηφισός, ρεύμα προς Αθήνα
Πάρα πολλή κίνηση έχει επίσης στη λεωφόρο Αθηνών προς το κέντρο και στα δυο ρεύματα του Κηφισού, από τη Φιλαδέλφεια προς Πειραιά και από τον Πειραιά μέχρι την Αττική Οδό. Προβλήματα επίσης στην Αλεξάνδρας αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά. Προβλήματα σημειώθηκαν και στην Αττική Οδό, στο κόμβο του ΟΤΕ αλλά και από την Ανθούσα προς την Ελευσίνα.

Δέντρα έπεσαν, καράβια έδεσαν, πτήσεις ακυρώθηκαν. Τα σημαντικότερα προβλήματα σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου υπήρξαν πτήσεις που καθυστέρησαν για περισσότερο από 3,5 ώρες ή ακόμη και ματαιώθηκαν. Σημαντικά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις σημειώθηκαν και στους δρόμους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα

Χωρίς ΜΜΜ σήμερα η Αθήνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε