Ελλάδα

Το «διεθνές» BCA College στα Posidonia 2024

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πιο σημαντική συνάντηση των ανθρώπων της ναυτιλίας στον κόσμο, τα «Ποσειδώνια», το BCA παρουσιάζει τις διεθνείς δραστηριότητές του.

Στο περίπτερό του (4.138/Hall4), οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το Hellenic Institute of Maritime Studies, το πανεπιστημιακό τμήμα ναυτιλιακών σπουδών που ίδρυσε το BCA στο Λονδίνο μαζί με το University of West London, την πρώτη ελληνοβρετανική εκπαιδευτική συνεργασία, στην οποία η χώρα μας εξάγει τεχνογνωσία στο εξωτερικό.

Το Hellenic Institute of Maritime Studies (HIMS) θα προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στα Ναυτιλιακά, τα Χρηματοοικονομικά, τη Ναυτιλιακή Μηχανική, τα Logistics και τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τη Ναυτιλιακή Κυβερνοασφάλεια και το Ναυτικό Δίκαιο, σε σπουδαστές απ’ όλον τον κόσμο. Θα παρέχει, επίσης, προγράμματα αναβάθμισης και εξειδίκευσης στελεχών του ναυτιλιακού κλάδου και, επιπλέον, θα διεξάγει έρευνα σε τομείς που ορίζουν τις εξελίξεις στη ναυτιλία, όπως τα εναλλακτικά καύσιμα, ο μηδενισμός των εκπομπών άνθρακα, η ψηφιακή ναυτιλιακή διοίκηση, τα «αυτόνομα πλοία» και οι θαλάσσιες και ναυτιλιακές πολιτικές.

Επιπλέον, το BCA, μέσω του Greek Institute of Maritime Education (GIME) https://www.bcagime.com/, προσφέρει online ναυτιλιακά προγράμματα (Bachelor & Master) σε συνεργασία με ακαδημαϊκά ιδρύματα, σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Φιλιππίνες, Ινδία, Ινδονησία και Νότιο Αφρική. Πρόκειται για ένα διεθνές δίκτυο συνεργασιών που επεκτείνεται, καθώς η χώρα μας, εκτός από τη δεσπόζουσα θέση που κατέχει στη ναυτιλιακή βιομηχανία, είναι γνωστή και για το επίπεδο των ναυτιλιακών σπουδών που παρέχει.

Στα Posidonia 2024, που θα διαρκέσουν από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στο Metropolitan Expo, θα αντιπροσωπευθεί όλο το φάσμα των σύγχρονων ναυτιλιακών προϊόντων και υπηρεσιών, θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες από την ελληνική και τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα και παράλληλα θα διεξαχθούν συνέδρια, σεμινάρια και διαλέξεις. Οι περισσότεροι από 2000 εκθέτες αναμένεται να προσελκύσουν τουλάχιστον 40.000 επισκέπτες.

Το BCA συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις “Posidonia”, καθώς οι δεσμοί του με τον κόσμο της ναυτιλίας είναι ιδιαίτερα έντονοι. Είναι το παλαιότερο κολλέγιο της Ελλάδας που προσέφερε ναυτιλιακές σπουδές και πολλοί απόφοιτοί του διαπρέπουν ως ανώτατα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών σε όλον τον κόσμο. Συνεχίζει να πρωτοπορεί στον ναυτιλιακό χώρο, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε όλους τους τομείς του ναυτιλιακού management και, επιπλέον, στο διεθνές ναυτικό δίκαιο, το engineering και την κυβερνοασφάλεια, διαμορφώνοντας κορυφαίους επαγγελματίες σε έναν κλάδο με διεθνή ορίζοντα, πολλές απαιτήσεις αλλά και αντίστοιχες απολαβές.

Δήλωση συμμετοχής: https://posidonia-events.com/pages/registration-form/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Μαχαιριές στην καρδιά είχαν μητέρα και γιος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων
Στη σορό της 54χρονης εντοπίστηκαν συνολικά 43 μαχαιριές, ενώ στο σώμα του 26χρονου διαπιστώθηκε τραύμα από όπλο τύπου φλόμπερ στον κρόταφο και πέντε μαχαιριές
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6
Κύκλωμα αναβολικών: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και εργαστηρίου – Επιμένει ότι όλα ήταν νόμιμα
Ο 51χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το εργαστήριο παρασκευής αναβολικών στο Χαλάνδρι είχε νόμιμη δραστηριότητα
Τα ευρήματα στο φαρμακείο στο Χαλάνδρι