Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri πρωταγωνιστής στο Cooking Lesson της Ντίνας Νικολάου

Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri πρωταγωνιστής στο Cooking Lesson της Ντίνας Νικολάου

Στο εορταστικό “Cooking Lesson” των καθιερωμένων εμφανίσεων της διεθνούς φήμης σεφ, Ντίνας Νικολάου, στο Yoleni’s στο Κολωνάκι, πρωταγωνίστησε το ελληνικό χαβιάρι Thesauri, σε μια συνδιοργάνωση του απόλυτου γαστρονομικού σημείου συνάντησης και της Luxury Concierge, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς των ελληνικών προϊόντων, η εκδήλωση τοποθέτησε το Thesauri Caviar στο επίκεντρο των ευφάνταστων συνταγών της εκδήλωσης, προσδίδοντας ένα κλίμα γευστικής πολυτέλειας!

Ως κυρίαρχο συστατικό μοναδικών πιάτων που προετοιμάστηκαν κατά το δίωρο γαστρονομικό μάθημα, το Thesauri Caviar, το πρώτο ελληνικό χαβιάρι από οξύρυγχο Ρωσίας και Σιβηρίας, πλαισίωσε χορηγικά την ξεχωριστή βραδιά, απογειώνοντας γευστικές προτάσεις της σεφ, όπως Amuse Bouche με μους αβοκάντο και χαβιάρι, Amuse Bouche με πατάτες, σολωμό και χαβιάρι, καθώς και κολοκυθόσουπα βελουτέ με κάρι και χαβιάρι Thesauri.

Το χαβιάρι Thesauri, διακρινόμενο για την υψηλή του ποιότητα, τη μοναδική γεύση και την ελληνική του ταυτότητα, συμμετέχει σταθερά σε δράσεις που προβάλλουν το γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και που προωθούν γευστικά ταξίδια με συνδυασμούς κορυφαίων προϊόντων της ελληνικής γης.

Λίγα λόγια για το Thesauri Caviar:

Η Thesauri Caviar αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο και τη μοναδική στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην εκτροφή οξύρυγχου και την παραγωγή χαβιαριού, πραγματοποιώντας εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στη Ρωσία, γνωστή ως τη διεθνή πρωτεύουσα του εκλεκτού προϊόντος. Με έδρα τον Αμβρακικό κόλπο, η εταιρεία έχει επενδύσει σε μία υπερσύγχρονη μονάδα χερσαίας ιχθυοκαλλιέργειας, υψηλών προδιαγραφών, όπου παράγεται το ποιοτικότερο χαβιάρι από τα είδη Beluga, Oscietra, Cevruga και Baeri, κατακτώντας τις διεθνείς αγορές και προβάλλοντας την ελληνικότητα του πολυτελούς εδέσματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις