Ελλάδα

Το «έσκασε» κι άλλος ασθενής με κορονοϊό – Συναγερμός στο Αττικόν

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά με ασθενείς που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και το «σκάνε» από νοσοκομεία ή ξενοδοχεία καραντίνας. Το τελευταίο περιστατικό έγινε στο Αττικόν.

Αυτή τη φορά εξαφανίστηκε ασθενής που είχε μεταφερθεί στο Αττικόν (το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς) από το Δρομοκαΐτειο, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο άνδρας, αφρικανικής υπηκοότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο Αττικόν, αλλά πλέον… αγνοείται.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε η αναζήτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Παπαδάκης: Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος αποχαιρετούν τον μεγάλο δημοσιογράφο – «Αναντικατάστατος»
«Υπήρξε ερωτευμένος με την δουλειά του, έκλεισε τον εργασιακό και βιολογικό κύκλο του με πάνδημη αναγνώριση και σεβασμό», σχολίασαν οι δημοσιογράφοι
Γιώργος Παπαδάκης
Γιώργος Παπαδάκης: Η σπαρακτική ανάρτηση του ανιψιού και συνεργάτη του, Αντώνη – Έζησα περισσότερα χρόνια δίπλα στον θείο μου, παρά με τον πατέρα μου
«Δεν πρόλαβες να απολαύσεις τα εγγόνια σου. Ήσουν όμως πάντα εκεί για όλους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του
Γιώργος Παπαδάκης