Ελλάδα

Το gamato “πέθανε”, το igamato έρχεται

Θέμα ημερών είναι πλέον η επανεμφάνιση της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας στην Ελλάδα με “πειρατικές” ταινίες,

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

τηλεοπτικές σειρές, προγράμματα υπολογιστών και μουσική, που είχε 16.000.000 “επισκέψεις” κάθε μέρα.

Μετά το επεισοδιακό λουκέτο του “gamato.info” και την σύλληψη και ποινική δίωξη των διαχειριστών του, οι “διάδοχοί” τους ετοιμάζονται να ανοίξουν το “igamato.info” στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι servers του νέου site θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας, ίσως στη Γερμανία.

Το “gamato.info” είχε κλείσει εξαιτίας μηνύσεων γιά παραβίαση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα καταγγελία για τον γιατρό με το «φακελάκι»: «Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου, μετά το χειρουργείο και μου ζήτησε λεφτά για την ομάδα του»
«Με πίεζε πάνω από το κεφάλι μου να δώσω 100 με 150 ευρώ για την ομάδα του» νέα καταγγελία στο newsit.gr για τον αναισθησιολόγο που κατηγορείται για «φακελάκι»
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έβλεπα τη μάνα μου να πεθαίνει», λέει ο γιος της ασθενούς για τον γιατρό με το «φακελάκι»
«Κατάλαβα με τα λεγόμενά του ότι θέλει λεφτά, ενώ και από μια ασθενή που ήταν απέναντι, είχε ζητήσει και σε εκείνη» λέει ο γιος της ασθενούς μιλώντας στο newsit.gr
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή 18