Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ντύθηκε χριστουγεννιάτικα [video]

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ντύθηκε χριστουγεννιάτικα [video]

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρά τα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, έστειλε το μήνυμα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: O χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντάνεψε στις οθόνες μας με μια λαμπερή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, το ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα καλά του και παρουσίασε μία μοναδική γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα γιορτινά φώτα άναψαν υπό τους ήχους της μουσικής και χάρισαν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού. Τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα και τα Σιντριβάνια προσέφεραν ένα show που μάγεψε όσους το παρακολούθησαν.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασούλη, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης Αλευράς, Βύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, φέρνει στις οθόνες σας μία εορταστική συναυλία, δίνοντας το έναυσμα για να ζωντανέψει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ.  

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκδήλωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις