Ελλάδα

Το κλάμα του μικρού πρόσφυγα! «Θέλουμε την περηφάνεια μας!» ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μικρό αγόρι που τα έχει ζήσει σχεδόν όλα! Τον πόλεμο, την προσφυγιά, τον ξεριζωμό, την απαξίωση. Και δεν αντέχει άλλο! Ξεσπάει σε κλάματα και αυτά που λέει συγκλονίζουν!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πιτσιρικάς, είναι στα όριά του. Και πως να μην είναι μετά από τόση ταλαιπωρία; Βρίσκεται στα Γιάννενα μαζί με την οικογένειά του και ζητάει το αυτονόητο ξεσπώντας σε κλάματα.

«Θέλουμε να ζήσουμε με περηφάνεια, όπως όλοι. Μόνο αυτό θέλουμε. Να είμαστε ίσοι με όλους. Μπορείτε να μας πάρετε από την θάλασσα, από την Αλβανία, αρκεί να πάμε σε καλύτερες συνθήκες. Έχουμε κουραστεί. Θέλουμε την περηφάνεια μας. Θέλουμε να γυρίσουμε». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ευθύμης Λέκκας για σεισμό στην Κολομβία: «Μπορεί να έχουμε και 1.000 νεκρούς»
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ επισήμανε ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία με τη σεισμική δόνηση της Βενεζουέλας, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των δυο αυτών σεισμών ήταν το ίδιο, όχι τόσο ως προς τις διαστάσεις, αλλά ως προς την τρωτότητα των κατασκευών
2η μερα του συνεδριου κυκλος Ιδεων Περωτο πανελ με θεμα Πολιτικη Προστασια(Κωστας ΚΞαρταλης, Ευθυμη;ς Λεκκας, Τασος Χωμενιδης--2ο πανελ με θεμα την παιδεια( Η απελευθερωση των Πανεπιστημιων)Κυρικος Πειρρακαης με την δημοσιογραφο Κατια Μακρη ΦΩΤΟ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)