Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Το μήνυμα φιλολόγου για τις δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο – «Εγκληματούν όσοι δεν πιστεύουν στον κορονοϊό»

Το μήνυμα φιλολόγου για τις δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο – «Εγκληματούν όσοι δεν πιστεύουν στον κορονοϊό»

Έζησε τον εφιάλτη του κορονοϊού και κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη. Μια ακόμα ιστορία απέναντι στον αόρατο εχθρό που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Η Ελένη Χατζημαυρούδη Φιλόλογος, ασθενής κορονοϊού μίλησε την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο με σκοπό να «απαντήσει» σε όσους συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη ή την σοβαρότητα του κορωνοϊού.

Νοσηλεύτηκε για μέρες στο ΑΧΕΠΑ και κατάφερε να βγει νικήτρια. «Δεν περίμενα ότι θα μπορέσω να βγω ζωντανή. Είναι πολύ ύπουλη ασθένεια δεν ξέρει κανείς πότε θα βρεθεί διασωληνωμένος. Η αξονική που έκανα ήταν τραγική», ανέφερε.

«Μέσα στην πτέρυγα στο ΑΧΕΠΑ, ήμασταν σε τετράκλινους θαλάμους και δεν είχαμε επαφή με τους γύρω θαλάμους. Από τα τέσσερα άτομα που ήμασταν εκεί, μια κυρία που μπήκε σε καλύτερη κατάσταση από εμένα, κατέληξε», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που δεν πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιός, ή αρνούνται την σοβαρότητα του ιού.

Διαπράττουν έγκλημα απέναντι στους συνανθρώπους τους. Ακόμα και αν δεν πιστεύει ας μείνει σπίτι του.», ήταν το μήνυμά της προς όλους όσοι αρνούνται ακόμα και τώρα την ύπαρξη ή την σοβαρότητα του φονικού ιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις