Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

«Το μόνο που θέλω είναι να φύγω από την Ελλάδα», λέει στο newsit.gr η 34χρονη που έπεσε θύμα του αστυνομικού – βιαστή μαστροπού

«Το μόνο που θέλω είναι να φύγω από την Ελλάδα», λέει στο newsit.gr η 34χρονη που έπεσε θύμα του αστυνομικού – βιαστή μαστροπού

«Το μόνο που θέλω είναι να φύγω από την Ελλάδα», λέει στο newsit.gr η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν, που κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο (30.09.23) στις αρχές ότι ο 40χρονος αστυνομικός τη βίαζε και την εξέδιδε για τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια.

Η νεαρή γυναίκα ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του φερόμενου ως δράστη αστυνομικού. «Πώς να είμαι καλά; Δεν μπορώ να είμαι καλά έτσι. Το μόνο που θέλω είναι να φύγω από την Ελλάδα», λέει στο newsit.gr, δείχνοντας την αγωνία της για το μέλλον της μακριά από τον άνθρωπο, που υποστηρίζει ότι της έκανε τη ζωή πραγματικό μαρτύριο.

Η 34χρονη από το Καμερούν απευθύνθηκε το περασμένο Σάββατο στις Εσωτερικές Υποθέσεις των Σωμάτων, προκειμένου να καταγγείλει τον αστυνομικό, ο οποίος μετά τη σύλληψή του κρατείται.

Την ίδια ώρα, ο φερόμενος ως μαστροπός και βιαστής της άτυχης γυναίκας τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από εντολή του αρχηγείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δίνονται στα γραφεία των Αδιάφθορων της ΕΛΑΣ, ο 40χρονος αστυνομικός φέρεται ότι και στο παρελθόν είχε εκμεταλλευτεί άλλη μία αλλοδαπή και πιο συγκεκριμένα Ρουμάνα γυναίκα, με τις αρχές πλέον να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τις έρευνές τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις