Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ναυάγιο της Ελλάδας που παρόμοιό του υπάρχει μόνο ένα στον κόσμο

Το ναυάγιο της Ελλάδας που παρόμοιό του υπάρχει μόνο ένα στον κόσμο

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα στην Ελλάδα που προκαλούν εντύπωση και σίγουρα αξίζει να δεις μια φορά από κοντά (όπου αυτό είναι δυνατόν). Κάποια από αυτά βρίσκονται επίγεια και άλλα υποθαλάσσια.

Το καθένα έχει τη δική του μοναδική και ιδιαίτερη ιστορία. Γνώριζες ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ένα ναυάγιο που παρόμοιό του υπάρχει μόνο ένα στον κόσμο;

Κι όμως υπάρχει και μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζεις. Ο λόγος για το ναυάγιο του Τσιμεντόπλοιου «PIONEER I» το οποίο βρίσκεται στα εκπληκτικά Λιχαδονήσια, στην Εύβοια. Οι εικόνες από ψηλά είναι άκρως εντυπωσιακές και σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείς να δεις εύκολα με τέτοιο τρόπο ακόμη κι αν βρεθείς στην περιοχή.

Ωστόσο τα Λιχαδονήσια είναι πάντα μια καλή επιλογή για… εξωτικές διακοπές πολύ κοντά στην Αθήνα. Μια από τις όμορφες γωνιές της Εύβοιας, ό,τι πρέπει για καλοκαιρινή απόδραση.

Το ναυάγιο στα Λιχαδονήσια αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο αξιοθέατο. Δεν είναι καθόλου παράξενο το γεγονός ότι αποτελεί δημοφιλή πόλο έλξης για όσους επισκέπτονται την περιοχή. 

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις