Ελλάδα

Το newsit.gr μέσα στο σπίτι της Χαλκίδας που δολοφονήθηκε η 63χρονη από τον κολλητό της κόρη της

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα όπου δέχτηκε της πέντε μαχαιριές από τον παιδικό φίλο της κόρης της φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφαλίσαμε αποτυπώνεται η είσοδος του σπιτιού στη Χαλκίδα, από την οποία εισέβαλλε ο 39χρονος δολοφόνος, το σαλόνι στο οποίο φαίνεται να βρίσκονταν ανέμελη η 63χρονη γυναίκα αλλά και τα σκαλιά στα οποία έσπρωξε και σκότωσε το θύμα ο δράστης.

Σύμφωνα με  την κατάθεση του καθ΄ ομολογία δολοφόνου αλλά και από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν από τις έρευνες τους οι αστυνομικοί ο 39χρονος διέπραξε  τη δολοφονία από τις 13:57 έως και 14:10 το μεσημέρι της 10ης Μαΐου.

domatio

Ο δολοφόνος που μπήκε με κλειδί  που ήταν κρυμμένο κάτω από μια γλάστρα στην αυλή του σπιτιού του θύματος, αντίκρισε μπροστά του την μητέρα της κολλητής του φίλη.

xalkidia

Αμέσως φαίνεται  να της επιτέθηκε και να έριξε την γυναίκα από τα σκαλιά του σπιτιού. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς με ένα μαχαίρι κατάφερε πέντε χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη της άτυχης γυναίκας.

xalkida

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο και άρπαξε μέσα από την ντουλάπα το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. 

Μετά από 24 ημέρες οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση, αξιοποιώντας το υλικό που συγκέντρωσαν κατάφεραν να φτάσουν στο δράστη και να περάσουν χειροπέδες στον 39χρονο άνδρα. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί πίσω από τον αρρωστημένο πάθος του για τον τζόγο.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
81
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκαναν τηλεφωνικές απάτες σε όλη την Ελλάδα με λεία που ξεπερνά το εκατομμύριο ευρώ
Yπήρχαν πολλαπλές «επιχειρησιακές» ομάδες που βρίσκονταν σε απευθείας επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο, έτοιμες να δράσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια, ανά πάσα ώρα και στιγμή
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκαναν τηλεφωνικές απάτες σε όλη την Ελλάδα με λεία που ξεπερνά το εκατομμύριο ευρώ 37