Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το πάρτι δεν σταματά στη Μύκονο: Χαμός στα σοκάκια, ανεβαίνουν ακόμα και σε μπαλκόνια – Αντιδρούν οι επιχειρηματίες

Το πάρτι δεν σταματά στη Μύκονο: Χαμός στα σοκάκια, ανεβαίνουν ακόμα και σε μπαλκόνια – Αντιδρούν οι επιχειρηματίες

Τον γύρο των social media κάνουν οι εικόνες από τους εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης που βρίσκουν οι τουρίστες στη Μύκονο, μετά το σιωπητήριο που επιβλήθηκε στη μουσική. Πλήθος κόσμου μαζεύεται σε σοκάκια του νησιού ή σε πολυτελείς βίλες και στήνονται αυτοσχέδια πάρτι. Και, δυστυχώς, διασκεδάζουν ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς μάσκες, σαν να μην υπάρχει η πανδημία του κορονοϊού.

Η μουσική είχε απαγορευτεί καθόλη την διάρκεια του 24ωρου στην Μύκονο. Κάτι βέβαια που πολλοί επέλεξαν να παρακάμψουν… Με ένα φορητό ηχείο στα χέρια λοιπόν το μεγάλο αυτοσχέδιο πάρτι δεν άργησε να ξεκινήσει στα σοκάκια της Μυκόνου. Πολύ γρήγορα δεκάδες νέοι συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν, και δεν περιορίστηκαν στα σοκάκια, ανέβηκαν ακόμα και στις σκάλες και τα μπαλκόνια σπιτιών.

Όπως φαίνεται σε βίντεο του MEGA, οι άνδρες της αστυνομίας, που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία, συνωστίστηκαν και αυτοί ανάμεσα στο πλήθος. Πολίτες με το ποτό στο χέρι τούς χτυπούν στωικά στην πλάτη, σα να αναγνωρίζουν ότι μάλλον δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πάρτι και σε βίλες – Αντιδρούν οι επιχειρηματίες

Ξέφρενο κορονοπάρτι διοργανώθηκε για ακόμη μία φορά σε πολυτελέστατη βίλα στη Μύκονο.

Τι και αν στο νησί απαγορεύεται η νυχτερινή κυκλοφορία από τη 01.00 έως τις 06:00 το πρωί, κάποιοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να νυχτοπερπατήσουν κάτω από τη μύτη των αστυνομικών Αρχών.

Με το ποτό στο χέρι και τον DJ να δίνει τον ρυθμό, οι θαμώνες διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Η αρχή του κακού είναι όταν κλείνεις τα μαγαζιά. Εμείς επιβάλαμε την τάξη γιατί εμείς θα τρώγαμε το πρόστιμο, εμείς θα βρίσκαμε τον μπελά μας. Από την στιγμή που έκλεισαν τα μαγαζιά, άρχισε να γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Μόλις κλείνουν 01.00 η ώρα τα μαγαζιά γίνονται μέσα στα στενά πάρτι, αυτοσχέδια και στις βίλες! Όταν τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά κάναμε τους τροχονόμους στα στενά, δε συνωστίζονταν ο κόσμος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε τις Αρχές», σημειώνει ο Σταύρος Γρύμπλας, επιχειρηματίας στη Μύκονο.

Με αγωνία οι επιχειρηματίες του νησιού αλλά και οι εργαζόμενοι περιμένουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ελπίζοντας ο Αύγουστος να τους βρει με ανοιχτά τα μαγαζιά και τη μουσική στη διαπασών.

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις