Ελλάδα

Το σαββατοκύριακο που θα κριθούν πολλά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρώτο σαββατοκύριακο χωρίς καραντίνα είναι αυτό που έρχεται και η ημέρα σήμερα δυστυχώς ξεκίνησε με τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού από τον κορονοιό. Έναν άνθρωπο συνεπή καλό και έναν πολιτικό που θα λείψει από την Ελλάδα.

Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα με το άνοιγμα καταστημάτων και σχολείων και με τα πρώτα επιδημιολογικά δεδομένα να είναι στα χέρια των κυβερνητικών το σαββατοκύριακο που θα γίνει η πρώτη αποτίμηση.
Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα με την οικονομία να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και την 1η Ιουνίου να μας βρίσκει αλλιώς ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού.

Επίσης, όλα αυτά που ακούμε επίσης για χρηματοδοτήσεις και τράπεζες είναι ακόμα στον αέρα. Οι τράπεζες ζητούν εγγύηση μετρητών για να δώσουν δάνεια και ζητούν και άλλες εξασφαλίσεις.
Ειδικά στην εστίαση είναι πολύ δύσκολο να πάρουν δάνεια. 

Δείτε όλη την σύσκεψη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus για τη φωτιά στην Βοιωτία - Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών που επλήγησαν
Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της ΕΕ για την άμεση χαρτογράφηση περιοχών του Δήμου Θηβαίων και Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας που επλήγησαν από δασικές πυρκαγιές
Φωτιά στην Βοιωτία: Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus  – Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών