Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το «βιολί» τους οι αρνητές: Μοναστήρι εξέδωσε ημερολόγιο με παραλήρημα κατά του εμβολιασμού

Νίκος Αλιβιζάτος: Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί παντού - Ιδιώνυμο για τα πλαστά πιστοποιητικά - Εκτός ΑΣΕΠ οι ανεμβολίαστοι

Στη χώρα μας μπορεί να καλπάζει ο κορονοϊός και να υπάρχει μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία, ωστόσο κάποιοι επιμένουν να είναι αμετανόητοι αρνητές και προτρέπουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Μετά τις συγκεντρώσεις και τα κηρύγματα σειρά παίρνουν τα βιβλία όπου μιλούν για την επικινδυνότητα των εμβολίων.

Σύμφωνα με το Mega μοναστήρι στο Πήλιο εξέδωσε ημερολόγιο με τον τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιασθείς» και κείμενα που αποτρέπουν τους πιστούς από τον εμβολιασμό.

«Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι – Μητροπολίτες, έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα, ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών, το εμβόλιο», αναφέρουν.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο τσέπης φιλοξενείται και δήλωση του δικηγόρου, Δήμου Θανάσουλα, ο οποίος αναφέρει: «Με απάνθρωπες και αυταρχικές μεθόδους επιχειρείται ο απόλυτος κοινωνικός έλεγχος».

Πρόκειται για τον ίδιο δικηγόρο που είχε υπερασπιστεί και τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που βγήκαν σε αναστολή εργασίας επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

«Παρασέρνουν τους ανθρώπους στον θάνατο»

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου, Διονύσιος, που έχει καταγγείλει τις προσπάθειες παλαιοημερολογιτών να πείσουν κατά του εμβολίου τους πιστούς στην περιοχή του, τόνισε πως ορισμένοι οδηγούν τους ανθρώπους στον θάνατο.

«Κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες, τους μεγάλους φιλοσόφους και παρασέρνουν τους ανθρώπους στον θάνατο» τονίζει χαρακτηριστικά. 

Την ίδια στιγμή, και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου, καταγγέλλει ιερείς σε απομακρυσμένα χωριά που κηρύττουν στους πιστούς αντιεμβολιαστικές θέσεις. «Στα απομακρυσμένα χωριά υπάρχει πρόβλημα» λέει… 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις