Ελλάδα

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε υπό άκρα μυστικότητα τις προαγωγές νέων αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου!

Υπό άκρα μυστικότητα το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την προαγωγή τριών αρεοπαγιτών του Δημήτρης Κράνης (4ος στην επετηρίδα), ο Γεώργιος Σακκάς (8ος στην επετηρίδα) και η Χρυσούλα Παρασκευά (9η στην επετηρίδα) στο βαθμό του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εν λόγω προαγωγές δεν ανακοινώθηκαν ποτέ επισήμως παρά το γεγονός τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και μάλιστα μερικοί εξ’ αυτών που προήχθησαν, θα ανέβουν αύριο στην έδρα με το νέο βαθμό που κατέχουν.
Ο Δημήτρης Κράνης γεννήθηκε το 1952 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Μάιο του 1978, ο Γεώργιος Σακκάς γεννήθηκε το 1951 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Νοέμβριο του 1978 και η Χρυσούλα Παρασκευά γεννήθηκε το 1951 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Ιούνιο του 1978.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χωριάτικο»: Οι 75 λογαριασμοί στο εξωτερικό, το κόλπο με τα POS και τα 120 εκατ. ευρώ που «φέσωσαν» το Δημόσιο
O αρχηγός του κυκλώματος, Άγγελος Γιαννακόπουλος, που για 18 και πλέον χρόνια απασχολεί τη Δικαιοσύνη διέθετε και έξι ψευδώνυμα. «Μεγάλος», «Daddy», «Φίλος», «Boss», «Φάνης» και «Aφεντικό»
Υπόθεση φοροδιαφυγής στην αλυσίδα φούρνων «Χωριάτικο» 35
28η Οκτωβρίου: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης – «Είμαι ευγνώμων στον Θεό που έγινα παραστάτης»
Ο Βίκτορι Μουμόχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και φέτος παρέλασε για πρώτη φορά ως παραστάτης. Η χαρά του ήταν μεγάλη και τα λόγια του συγκίνησαν
O Βίκτορι Μουμόχου 9
Εύσημα της Common Sense Media στην Ελλάδα για το «μπλόκο» στα social media σε παιδιά κάτω των 15
«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση αυτής της νομοθεσίας και χαιρετίζουμε την ηγετική τους στάση», δήλωσε ο ιδρυτής και CEO Τζιμ Στάιερ
Εύσημα της Common Sense Media στην Ελλάδα για το «μπλόκο» στα social media σε παιδιά κάτω των 15
Πειθαρχική έρευνα κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Φλωρίδη μετά τις δημόσιες καταγγελίες για διαφθορά στη Δικαιοσύνη
Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες του Βασίλη Φλωρίδη σχετικά με τις δικονομικές ενέργειες συναδέλφων του δικαστών και τις αναφορές του περί διαφθοράς στη Δικαιοσύνη σε άρθρο του στην «Καθημερινή»
Ο Άρειος Πάγος