Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

«Τον είδα με την κοπέλα και ήταν λίγο φοβισμένη» λέει στο newsit.gr γείτονας του αστυνομικού – βιαστή

«Τον είδα με την κοπέλα και ήταν λίγο φοβισμένη» λέει στο newsit.gr γείτονας του αστυνομικού – βιαστή

«Τον είδα με την κοπέλα και εκείνη ήταν λίγο φοβισμένη», αναφέρει στο newsit.gr ένοικος της πολυκατοικίας, όπου έμενε ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη νεαρή γυναίκα από το Καμερούν.

«Έμενε στον τρίτο όροφο, λέγαμε μία καλημέρα μία καλησπέρα. Είχε κάποια νεύρα κάποιες φορές. Έμενε μόνος του, τον είχα δει όμως μία φορά με την κοπέλα. Τον είδα με την κοπέλα που ήταν λίγο φοβισμένη», δηλώνει στο newsit.gr.

Όπως μας εξηγεί ο ίδιος ένοικος, ο συλληφθέντας αστυνομικός «δεν ήταν επιθετικός, κάποιες φορές ήταν απότομος. Υποτίθεται ότι ήταν ευγενικός με όλους», ενώ αναφέρει ότι «δεν αντιλήφθηκα την αστυνομική επιχείρηση. Ούτε είδε γυναίκες να μπαινοβγαίνουν».

Ο γείτονας του 40χρονου φερόμενου ως δράστη μίλησε και για το ότι ο συλληφθείς παρουσιαζόταν ως διανομέας. «Σε κάποιους παρουσιαζόταν ως διανομέας και όχι ως αστυνομικός. Ήξερα πάντως ότι έκανε παραδόσεις παραγγελιών. Έχω συγκλονιστεί, πέφτω από τα σύννεφα», καταλήγει, μιλώντας για τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε επί δύο ολόκληρα χρόνια μια 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις