Ελλάδα

Τούρκοι παρενόχλησαν ελληνικό σκάφος του Λιμενικού στη Λέσβο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες ήμερα 13/6, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου.

Μία ημέρα πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, οι Τούρκοι προκαλούν… 

Περιπολικό σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο περιπολικό σκάφος του λιμενικού – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το ελληνικό περιπολικό σκάφος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους πληρώματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά την Πέμπτη σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια και σε περιοχές σε Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο
Η Πολιτική Προστασία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Φωτιά στην Παλαιά Φώκαια 1
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 13χρονο που απαγχονίστηκε στη Φυλή - «Ήταν θύμα bullying, ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει»
Το παιδί φέρεται να βίωνε ακραίο bullying, έκανε αναρτήσεις σχετικές με την αυτοκτονία - Σοκάρουν οι μαρτυρίες συμμαθητών για τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωνε ο 13χρονος και για το challenge του TikTok που μέσω πνιγμού προκαλεί «ευφορία»
Αγόρι θύμα bullying 1