Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

«Τούρκοι χάκερς “χτύπησαν” ελληνικές κυβερνητικές σελίδες»!

χάκερς

Γνωστή ομάδα Τούρκων χάκερς πραγματοποίησαν συντονισμένη επίθεση εναντίον κυβερνητικών ιστοσελίδων της Ελλάδας.
Μεταξύ αυτών είναι το site της Βουλής και της ΕΥΠ.
Επίσης του υπουργείο Εξωτερικών, του υπουργείου Οικονομικών και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Δείτε τις πεσμένες σελίδες. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα χάκερς, με το όνομα Anka Neferler, “χτυπά” ελληνικές σελίδες.

Και ξαφνικά… επίθεση -και μάλιστα συντονισμένη- από Τούρκους χάκερς εναντίον ελληνικών σελίδων στο ίντερνετ!

Το site της Ελληνικής Βουλής, το site της ΕΥΠ, αυτό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του υπουργείου Οικονομικών, του Εξωτερικών και κάποια ακόμη…

Αυτές είναι οι κυβερνητικές σελίδες που έχουν δεχτεί την επίθεση από την ομάδα Τούρκων χάκερς, με το όνομα “Anka Neferler”.

Δείτε τι βλέπει κανείς αν επισκεφθεί το site της Βουλής

χάκερς

Το site της ΕΥΠ

Δείτε την… ενημέρωση των Τούρκων χάκερς στο Twitter

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση επιβεβαιώνεται από την ελληνική πλευρά, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα sites επανέρχονται στην λειτουργία τους και κάποιες στιγμές “πέφτουν” ξανά.

Επιπλέον, η ομάδα αυτή ήδη… επιχαίρει στον λογαριασμό της στο Twitter για το γεγονός ότι η κυβερνοεπίθεση αυτή έχει μεταδοθεί από ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.

Το site της Βουλής που “άντεξε”

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ομάδα αυτή επιχείρησε να αναρτήσει ένα μήνυμα στο site της Βουλής, ωστόσο το σύστημα “άντεξε” και το μόνο που κατάφεραν ήταν η ταυτόχρονη “επίσκεψη” εκατομμυρίων λογαριασμών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις