Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τουριστικοί πράκτορες: Φόβοι για ακυρώσεις πακέτων

Έντονος είναι ο προβληματισμός που κυριαρχεί στο χώρο των επιχειρηματιών του τουρισμού, με αφορμή τη λευκή απεργία των ελεγκτών της εναέριας κυκλοφορίας, αλλά και…

…της απεργίας διαρκείας στην οποία κατέβαίνουν από τα ξημερώματα οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Τουριστικοί πράκτορες κάνουν λόγο και για ακυρώσεις πακέτων με προορισμό την Ελλάδα, αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση, σημειώνοντας ότι οι καθυστερήσεις και η ταλαιπωρία που υφίστανται οι εισερχόμενοι, αλλά και οι εξερχόμενοι τουρίστες δεν συμβάλλουν στην άμβλυνση της αρνητικής εικόνας με την οποία η χώρα μας έχει στιγματιστεί. Οι επόμενες, ωστόσο, ώρες θα είναι ενδεικτικές για το αν ο ελληνικός τουρισμός θα μετρήσει μια ακόμη πληγή.

Την ίδια στιγμή, οι άμεσοι εμπλεκόμενοι με τα τουριστικά πράγματα είναι βέβαιο ότι δεν βλέπουν με θετική ματιά την απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης. Άλλωστε, οι ελπίδες της τοπικής κοινωνίας έχουν εναποτεθεί στον εγχώριο τουρισμό για την αύξηση του τζίρου τους και με ορατό τον κίνδυνο η βενζίνη να εκλείψει, εκφράζονται φόβοι για περιορισμό των μετακινήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Απεργία διαρκείας από τα μεσάνυχτα των οδηγών φορτηγών και βυτιοφόρων
Οι ελεγκτές εμπαίζουν την κοινωνία – Ταλαιπωρία στα αεροδρόμια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε