Ελλάδα

Τραγωδία! Νεκρός ο αγνοούμενος δικηγόρος

Νεκρός βρέθηκε τελικά ο αγνοούμενος δικηγόρος που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης (12.03.2019).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δικηγόρος είχε εξαφανιστεί, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τελικά την Τετάρτη βρήκαν το αυτοκίνητό του σε περιοχή στα Τουρκοβούνια. Στην συνέχεια εντοπίστηκε και το πτώμα του νεαρού σε μια χαράδρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο και φωτογραφίες από τη νέα συγκέντρωση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα Τέμπη - «Ίσως είναι η τελευταία φορά»
Η Κατερίνα Βουτσινά, αδελφή θύματος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους αντί για «παρών» ή «παρούσα», να φωνάζουν «δολοφονήθηκε» μετά από κάθε όνομα
Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων των Τεμπών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη