Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραγωδία στην Αθήνα: 16χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο σπίτι της

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (03.11.2015) στην “καρδιά” της Αθήνας, στην οδό Μενάνδρου, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα όπου έμενε πενταμελής οικογένεια.

Η φωτιά στο διώροφο παλιό σπίτι όπου έμενε η οικογένεια, ξεκίνησε από άγνωστη αιτία περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα. Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκεται ένα μπακάλικο και το σπίτι της οικογένειας ήταν στον πρώτο όροφο, ενώ υπήρχε και πατάρι.

Στο σημείο έφτασαν πρώτα αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν από το φλεγόμενο σπίτι δύο από τις τρεις κόρες της οικογένειας, ηλικίας 20 και 5 ετών, καθώς και τη μητέρα. Αμέσως μετά έφτασε η Πυροσβεστική, που κατόρθωσε να απομακρύνει τον πατέρα της οικογένειας.

Το 16χρονο κορίτσι είχε εγκλωβιστεί και ο 50χρονος πατέρας της προσπάθησε να τη σώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν οι Πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν και το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ήρθαν αντιμέτωποι με την τραγωδία: το 16χρονο κορίτσι της οικογένειας είχε απανθρακωθεί!

Ο πατέρας της, με εγκαύματα στα χέρια, το πρόσωπο και το θώρακα από την προσπάθειά του να βγάλει την 16χρονη κόρη του από το φλεγόμενο σπίτι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται και τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε