Ελλάδα

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δυστύχημα έγινε στο Γυμνό της Ερέτριας στην Εύβοια. Τρία μέλη συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ έκαναν εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων. Ο θάνατος και των τριών ήταν ακαριαίος. 

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργο Μαθιόπουλο. Όπως είπε 2 νεκροί και ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Για αρκετή ώρα γινόταν προσπάθεια να απεγκλωβιστεί ο 3ος νεκρός ο οποίος κρέμονταν νεκρός από έναν στύλο σε ύψωμα στην περιοχή. Στην επιχείριση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Γίνονται εργασίες περίπου 2 μήνες. Κάνουν ανάπλαση στο κέντρο του χωριού. Πλακόστρωτα και γίνεται υπογειοποιηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Πήγα στην πλατεία του χωριού και είδα τους δύο να είναι πέσμενοι στο έδαφος και ο τρίτος να κρέμεται νεκρός στα καλώδια της κολώνας. Ο τέταρτος από τους έργατες μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο». 

gymno

Το τρομερό δυστύχημα έγινε σε πολύ μικρή απόσταση από την πλατεία του χωριού με τον κόσμο να παρακολουθεί σοκαρισμένος όλα όσα έγιναν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr ο άνδρας που έχασε την ζωή του και δεν έχει απεγκλωβιστεί ακόμα είναι περίπου 45 ετών και κάτοικος της περιοχής Πλακάκια Ερέτριας. Οι άλλοι δυο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο είναι ο 50χρονος Γ. Τ. και ο επίσης 50χρονος Γ. Κ.

«Θα συσταθεί ειδική επιτροπή για να εξακριβωθεί τι έγινε και αυτό θα πάρει ημέρες. Για την ώρα, παραμένουμε στο ότι ποθανότατα κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του ακούμπησε στην μέση τάση κι αφού ηλεκτρίστηκε κι αυτό, τους τρεις εργαζόμενους στην κολώνα τους χτύπησε ρεύμα μεγαλύτερο από 20.000 βολτ προκαλώντας τους ακαριαίο θάνατο», λέει στο newsit.gr o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του αγνοούμενου ενοικιαστή στα Χανιά
Οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του ενοικιαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων
Η 45χρονη Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο ενοικιαστής της στα Χανιά
Βρέθηκε «κρυφή» πόρτα από συρματόπλεγμα δίπλα στο σπίτι της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο - Το σενάριο για «θαμμένα» στοιχεία
Η συγκεκριμένη πόρτα που βρέθηκε, ενώνει το σπίτι του διπλού φονικού με τον γειτονικό φούρνο ο οποίος ανήκει στον θείο της 54χρονης Μαρίας που ζει στο εξωτερικό
Το σπίτι στο Αίγιο, όπου βρέθηκαν νεκροί η 54χρονη κι ο 26χρονος γιος της
7