Ελλάδα

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρά δύο αδέρφια μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (21.05.2024) σε διαμέρισμα της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας με δύο άτομα, μια γυναίκα και έναν άνδρα να χάνουν τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά στο διαμέρισμα στην οδό Ακαδημίας.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή σύμφωνα με την ΕΡΤ. Λίγο πιο δίπλα βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός μιας γυναίκας. 

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένα αδέρφια τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα, ενώ γίνεται προανάκριση για τα αίτια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα δεδομένα στη διπλή δολοφονία στο Αίγιο: To dna έκπληξη στα νύχια της 54χρονης και το θρίλερ με την πυρίτιδα
Δεν υπήρχαν αποτυπώματα του στο φλόμπερ, δεν ανιχνεύθηκε αίμα στα ρούχα του Ιταλού, ενώ δεν υπάρχει dna της άτυχης γυναίκας στα νύχια του αλλά ούτε και γενετικό υλικό του φερόμενου δράστη στα νύχια της 54χρονης
Αίγιο: To dna έκπληξη στα νύχια της 54χρονης, το θρίλερ με την πυρίτιδα και τα νέα δεδομένα στη διπλή δολοφονία
ΕΛΚΕΘΕ για λαγοκέφαλους: Συστήνουμε ψυχραιμία και προσοχή – Δεν τους πλησιάζουμε και δεν τους τρώμε
«Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται στα social media περιστατικά επιθέσεων λαγοκέφαλου σε λουόμενους, τα οποία αφενός δεν επιβεβαιώνονται, αφετέρου πυροδοτούν αίσθημα ανασφάλειας και φόβου
Το ψάρι λαγοκέφαλος (Lagocephalus sceleratus)
Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατάω στον δρόμο με τα παιδιά μου και βλέπω απέναντί μου τον Γιωτόπουλο ή τον Κουφοντίνα, τι θα πρέπει να κάνω;
«Κανείς δεν μπορεί να νιώσει την απελπισία και την απόγνωση που αισθάνονται οι συγγενείς των θυμάτων. Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση μας»
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
42